Pyöreät teltat – Telttavuokraus Santala Oy

Telttavuokraus Santala Oy vuokraa kaiken kokoiset pyöreät teltat suuriin massatilaisuuksiin sekä pienempiin perhejuhliin. Toimipisteemme sijaitsee lähellä Helsinkiä, mutta toimitamme teltat jokaiseen kolkkaan ympäri Suomea. Vuokraamme kaikki teltat avaimet käteen -periaatteella, eli valmiiksi koottuna ja tarvittaessa myös lattian kera.

Teltat kaikkiin tilaisuuksiin

Olemme toimittaneet telttoja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, aina suurista, satojen ihmisten massatapahtumista lähtien. Valikoimissamme on suuria pyöreitä telttoja, joihin mahtuu suuri määrä ihmisiä kerralla, sekä pienempiä telttoja, jotka sopivat vaikkapa kotipuutarhaan. Voimme myös yhdistellä erilaisia vaihtoehtoja, jolloin katettu ala saadaan jopa erittäin suureksi.

Vaihtoehdot myös märälle kelille

Tarvittaessa toimitamme myös lattiat telttoihin, valmiiksi asennettuna, jos teltta kasataan vaikkapa nurmikolle. Lattia on hyvä vaihtoehto moniin tilaisuuksiin, varsinkin kun Suomen säässä sade saattaa silloin tällöin yllättää. Sateinen sää ei haittaa silloin, kun käytössä on laadukkaat teltat ja jalat kuivina pitävä lattia.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Telttavuokraus Santala Oy

Nummilahdentie 636

61910 Nummijärvi

Nummijärvi

0400 565 897

info@telttavuokraussantala.fi

www.telttavuokraussantala.fi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

Primatex Oy
Juvankatu 1
33710 TAMPERE

Y-tunnus:10760767