Harjateltat – Telttavuokraus Santala Oy

Tarvitsetko kipeästi katettua lisätilaa juhliin tai massatapahtumiin? Harjateltat ympäri Suomea vuokraa Telttavuokraus Santala Oy! Vuokraamme teltat kaikenlaisiin tilaisuuksiin asiakkaan tarpeen mukaan, sillä pitkän kokemuksemme myötä osaamme tarjota oikean kokoisen teltan juuri Sinun tarpeisiisi!

Monipuolinen harjateltta

Harjateltta on erinomainen ratkaisu silloin kun tarvitaan kipeästi lisätilaa. Harjateltta on pohjaratkaisultaan suorakulmion muotoinen, jolloin se on rakennuksen omainen. Teltta voidaan pysyttää nopeasti ja se on tilaavalle asiakkaalle täysin huoleton, sillä teemme kaikki vuokraukset avaimet käteen-periaatteella. Tarvittaessa voimme asentaa myös lattiat telttoihin, jolloin voidaan valmistaa juhlaväen kuivat jalat märälläkin säällä.  

Teltat kaikkiin tilaisuuksiin

Olemme toimittaneet telttoja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, aina suurista, satojen ihmisten massatapahtumista lähtien. Valikoimistamme löytyy kaikenlaisia harjatelttoja erilaisiin tilaisuuksiin, vaikkapa hääjuhlaan tai pienempiin perhejuhliin. Harjateltta on sopiva juuri tilaisuuksiin, joissa ruokailut tapahtuvat. Voimme myös yhdistellä erilaisia vaihtoehtoja, jolloin katettu ala saadaan jopa erittäin suureksi. Kun kaipaat laadukasta harjatelttaa, mihin tahansa tilaisuuteen, ota meihin yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi